Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Op de inlogpagina staat in het lichtgrijs de tekst Wachtwoord vergeten? Als je daarop klikt en de instructie opvolgt krijg je een e-mail met daarin een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.


Waar vind ik mijn account terug op de website?
Ga naar de website van het Kickstart Cultuurfonds (www.kickstartcultuurfonds.nl). Klik op Mijn Account in de navigatie (links).


Kan ik mijn account verwijderen?
Nee, u kunt uw account niet zelf verwijderen. Heeft u toch redenen om uw account en alle aanvragen daarin te willen verwijderen dan kunt u door een e-mail te sturen naar support@kickstartcultuurfonds.nl een verzoek hiervoor indienen. Vermeld hierbij minimaal het e-mailadres en de ingediende aanvraag die aan het betreffende account gekoppeld zijn en de reden dat u het account wilt verwijderen.