Veelgestelde technische vragen

Ik wil een aanvraag doen, maar ik heb geen account
Dat is geen probleem. Een account aanmaken is een integraal onderdeel van het starten van een nieuwe aanvraag.


Ik krijg bij het registreren een melding dat het wachtwoord niet juist is. Er verschijnt een rood kruisje. Wat doe ik fout?
Het wachtwoord moet bestaan uit minimaal 8 tekens, minimaal 1 hoofdletter, minimaal 1 kleine letter, minimaal 1 cijfer en minimaal 1 bijzonder teken. Klik op het i-tekentje achter ‘Vul hier uw wachtwoord in’ voor een overzicht waaraan het wachtwoord moet voldoen. Uitsluitend de vermelde bijzondere tekens (#?!@$%^&*-) zijn toegestaan. Het kruisje wordt meestal veroorzaakt dat één van de overige bijzondere tekens worden gebruikt.


Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Op de inlogpagina staat in het lichtgrijs de tekst Wachtwoord vergeten? Als je daarop klikt en de instructie opvolgt krijg je een e-mail met daarin een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.


Ik wil mij registreren maar ik krijg de melding dat mijn e-mailadres al bij jullie bekend is
Dan heeft u al een account. Op de inlogpagina staat een knop met wachtwoord vergeten. Als u hier uw e-mailadres invult, dan ontvangt u een mail met een link om het wachtwoord te veranderen.


Waar vind ik mijn account terug op de website?
Ga naar de website van het Kickstart Cultuurfonds (www.kickstartcultuurfonds.nl). Klik op Mijn Account in de navigatie (links).


Kan ik mijn account verwijderen?
Nee, u kunt uw account niet zelf verwijderen. Heeft u toch redenen om uw account en alle aanvragen daarin te willen verwijderen dan kunt u door een e-mail te sturen naar support@kickstartcultuurfonds.nl een verzoek hiervoor indienen. Vermeld hierbij minimaal het e-mailadres en de ingediende aanvraag die aan het betreffende account gekoppeld zijn en de reden dat u het account wilt verwijderen.


De bijlage is te groot, wat moet ik doen?
Een bijlage mag maximaal 7,5 MB zijn. Voeg een dummy Word document toe waarin u aangeeft dat u het document per mail stuurt. U kunt de bijlagen mailen naar administratie@kickstartcultuurfonds.nl. Vergeet niet uw organisatienaam, projectnummer en projectnaam te vermelden.


Ik kan niet Indienen, maar krijg een melding ‘Controleer uw aanvraag’. Wat doe ik?
U ziet een lijstje met vragen die niet juist zijn. Klik op de vraag en corrigeer het antwoord.


Ik ontvang geen verificatiecode
Controleer of de mail zich in uw map ongewenste e-mails bevindt en of u het juiste e-mailadres heeft ingevuld bij Bevoegde ondertekenaar. Biedt dit niet de oplossing, neem dan contact op met support@kickstartcultuurfonds.nl.


Ik krijg bij het indienen een melding: “Application Error.NotSubmitted”
Meestal ontstaat deze vraag als in een van de antwoorden of in een van de bestandsnamen van geüploade documenten een speciaal teken (#?!@$%^&*-) voorkomt. Verwijder dit speciale teken.